Reklaam sulgub sekundi pärast

TEADLASED TÕESTAVAD, et ilusad naised sünnitavad rohkem tütreid

Võib tunduda kummaline, kuid just täpselt nii see on  ilusad naised sünnitavad rohkem tütreid ja mitte nii ilusad naised pigem poegasid, mis omakorda tähendab ka seda, et ilusaid mehi jääb üha vähemaks. Teadlased on teinud kindlaks, et ilusaid naisi sünnib samas aga rohkem.

Laps saab oma geenid ja seega ka välimuse vanematelt. Kui ilusad naised sünnitavad tütreid, siis poegi sünnitavad pigem mitte nii ilusad naised ja sellest tulenevalt ei ole need pojad ka kõige atraktiivsema välimusega, ütlevad teadlased.

Pole ka imestada, et paljud supermodellid on saanud tütred, kes nende jälgedes sammuvad ning samuti supermodellidena karjääri teevad. 

Dr Satoshi Kanazawa, kes uuringut läbi viis, analüüsis enam kui 17 000 beebi andmeid, kes sündisid Inglismaal 1958. aasta märtsikuus. Teadlane jälgis nende naiste elu kulgu ja kui need naised said 45-aastaseks, uuriti nende käest, mis soost lapsi nad sünnitasid. Nende samade naiste välimust hinnati juba siis, kui nad olid seitsmeaastased  toona olid õpetajad need, kes hinnangu andsid.

Need naised, kelle välimusele anti hinnang "ilus," sünnitasid võrdväärse tõenäosusega nii tütreid kui ka poegasid. Naised, kelle välimust aga ilusaks ei hinnatud, sünnitasid enamjaolt poegasid. 

Üks varasem uuring kinnitab ka seda, et naised muutuvad üha kaunimaks, sest ilusad naised sünnitavad rohkem tütreid.

Allikas: Daily Mail