Reklaam sulgub sekundi pärast

TEADLASED VÄIDAVAD: kuum ilm muudab meeste suguorganid suuremaks

Teadlased on välja tulnud uue ja huvitava faktiga. Nimelt väidavad nad, et kuum suveilm muudab meeste suguorganid tunduvalt suuremaks. Fenomen on tuntud ka nime all "suvepeenis", vahendab ajakiri Mel Magazine. 

Arstidest koosnev ekspertgrupp tõestas, et fenomeni põhjuseid ei pea kaugelt otsima. Suguorgani iseeneslikku suurenemist põhjustab nimelt soe ilm, mis paneb inimese vere kiiremini liikuma. Oma teekonnal läbib suurenenud kogus verd paraku ka seda organit, mis põhjustab veresoonte laienemist ja sellega seoses suureneb ka peenis. 

Samuti teavad kõik mehed omast käest, et kuumad ilmad tekitavad randadesse ja tänavatele nappides rõivastes kauneid näitsikuid, kelle vaatamine vererõhu samuti meeldivalt üleval hoiab ning suvepeenise samuti elevil ja tegusana hoiab. 

"Lõdvas olekus peenis ei ole tavaline krimpsus vorstike, vaid sellel on tegelikkuses omad olekud. Külmadel perioodidel sooviks ta igal võimalikul juhul peitu pugeda, kuid kuumade ilmadega näeb suguorgan tunduvalt suurem välja," sõnas peeniseekspert ja uroloog Dudley Danoff ajakirjale antud intervjuus. 

Seega, kui märkad rannas või tänavatel suurenenud suguorganitega mehi, siis tegu pole sellega, nagu nad kannaksid oma pükstes püstolit või rõõmustaksid sind nähes, vaid tegu on hoopiski suvepeenise fenomeniga.