Reklaam sulgub sekundi pärast

TOHOH! BRAVUURITAR ANU SAAGIM tegi ootamatu paljastuse

Anu Saagim avaldas Seitsmestele, et seoses Õhtulehe saatega "Puuduta mind" on tal avalduma hakanud selgeltnägijavõimed. Seitsmesed panid bravuuritari võimed kohe proovile ja uurisid, millist kohta ennustab naine Elina Nechayevale Eurovisiooni finaalkontserdil.

Reporter Anna-Maria Makko nägi Saagimit tarokaarte panemas ja sellega seoses uuris Anult, kuidas talle need nõiaoskused äkitselt tulnud on. "Kuna olen aasta aega Õhtulehe veebis loovjuht olnud ja teinud sellist saadet nagu "Puuduta mind"  ning iga nädal on mul külaliseks olnud üks kuni kaks nõida, siis teate mis on hakanud juhtuma.

Ma astun inimeste juurde ja kui mõni mulle oma muret kurtma hakkab, ütlen ma neile täpselt, mis nad tegema peavad. Ühesõnaga minus on avaldunud nõiavõimed. Mida rohkem sa nõidadega suhtled, sa võid küll skeptiline olla, aga sa korjad selle kreemi ehk siis parema osa nende tarkustest," tegi Anu ootamatu paljastuse. 

Seepeale uuris Anna-Maria Anult, mitmendaks jääb Elina Eurovisioonil. "Me loodame ju kõik, et ta võidab ja nii palju kui inimesed siin ümberringi ütlevad, siis kõik loodavad võitu. Minu selgeltnägija võimed ütlevad, et poolfinaalist saab Elina loomulikult edasi, aga päris võitu vast ei tule. Üsna lähedalt aga riivab küll.