Reklaam sulgub sekundi pärast

Trummar Reigo Ahven ei mõista, miks poliitikuid pidevalt sopaga üle valatakse

Tuntud trummar Reigo Ahven, kes oli ka "Eesti laul 2013" žhüriis, osales Buduaari rubriigis "Rubriik number 7". Öelda oli Reigol nii mõndagi huvitavat ja igale vastusele andis ta ka humoorika põhjenduse. 

 

Tuntud trummar Reigo Ahven, kes oli ka "Eesti laul 2013" žüriis, osales Buduaari rubriigis "Rubriik number 7". Öelda oli Reigol nii mõndagi huvitavat ja igale vastusele andis ta ka humoorika põhjenduse. 

Esitasime Reigole seitse lõpetamata lauset. Allpool on välja toodud muusiku lauselõpetused:


Minu suurim hirm… on hakata midagi kartma. Usun, et kõik, mis peab tulema, tuleb. Ei rohkem, ega vähem. Foobiaid ei ole. Ränkasid enda ohtu seadmisi ei poolda.

Oleksin nõus taksojuhiks hakkama tingimusel, et… ma New Yorgis ainult Miles Davist ja teisi džässmuusikuid libiseva graafiku alusel kuulamas saaksin käia. Ja seda kõike 50 aastat tagasi! 

Eesti poliitikutest pooldan… selliseid laiema huvialaga: Lennart Meri, Jaak Allik, Paul-Eerik Rummo ja paljud teised. Selge on see, et poliitikas on keeruline jääda sopasõjast puutumata, aga selle kartusest hoolimata on mul suur austus poliitikasse läinud inimeste vastu ja kahtlemata on madalalaubaline tembeldada inimesi vastutusevõtmise võime olemasolu järgi omakasupüüdlikeks ja ainult erakondlikke eesmärke näha suutvateks. Seega pooldan nooremaid poliitikuid, kes julgevad riskida ning samuti vanemaid poliitikuid, kel palju kogemusi. 

Alkoholi tarbin… nii harva kui võimalik.

Elu Eestis on… täiuslik kõigi oma puudustega! Head ideed saavad jõuda latva ja igaüks on väärtuslik ning oluline.

Unistan praegu… oma džässtrio ehk siis Reigo Ahven Trio (Jukkis Uotila, Peedu Kass, Reigo Ahven) kontserdist mõnes New Yorgi tunnustatud džässklubis. Ja maailma tähtsamaid trummareid ning trummitraditsioone kaardistavast saatesarjast. Ja praktilisest trummimuuseumist Viljandi südalinnas. 

Viimati ostsin loteriipileti…. aastaid tagasi. Ma ei usu rahasse, mida inimene oma tegemistega ära teeninud ei ole. See toob rohkem õnnetust kui õnne. Inimene ei suuda seda, mis liiga lihtsalt sülle kukkunud, MITTE KUNAGI adekvaatselt tajuda ega rakendada. Öeldakse, et rikas ei ole mitte see, kellel palju on, vaid see, kes vähe tahab.  Liigun tibusammudega selles suunas.

Karin Karu