Reklaam sulgub sekundi pärast

UHKE VÄRK! Tanel Padarist ja tema kallimast võiks iga paar eeskuju võtta

Rokkmuusik Tanel Padari südame vallutas eelmise aasta lõpus nooruke juuratudeng Lauren Villman. Paar on sellest ajast alates olnud lahutamatu ning üheskoos ette võtnud igasuguseid vahvaid tegemisi. Ka eile otsustas armunud paarike võtta vastu toreda väljakutse ning osaleda koos Tartu Jooksumaratonil. 

Pikkade traditsioonidega Tartu Jooksumaraton kandis tänavu uut nime - emadepäeval juba 36. korda peetav jooksuüritus kannab alates sellest aastast nime Tartu Maastikumaraton. Igal aastal meelitab maraton kokku üle 4000 jooksusõbra, kes kevadisi jooksumõnusid naudivad. Teiste seas osalesid eilsel maratonil ka Tanel ja Lauren. 

Tanel postitas enne ja pärast fotod ka sotsiaalmeediasse. Kuigi paar oli pärast pikka jooksu väsinud, siis nende mõlema näost kiirgab suurt rahulolu ja rõõmu. Pildi alla on üks muusiku fännidest kirjutanud aga järgmise sõnad: "Aitäh Tanel Padar, et leidsid parklas mahti kiireks pildiks... ühe pisikese fänni jaoks, kes hakkas pikamaajooksu ja triatloni vastu suurt huvi tundma just sinu eeskujul."

Tanel vastas kommenteerijale, et selliseid lugusid on väga meeldiv kuulda ja lugeda. "Elus tulebki teisi inspireerida ja saada inspireeritud," leidis ta.