Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS KUUM PAAR: poliitik Tanel Talve leidis endale postitantsijast pruudi

Riigikogu liige ja endine saatejuht Tanel Talve saabus sel aastal presidendi vastuvõtule imekauni noore kaaslannaga, kes püüdis fotograafide pilke ning et neiuga polnud Tanel varasemalt avalikkuse ees poseerinud, tekkis loomulikult huvi, kes on see blondipäine neiu. Selgub, et tegu on tulikuuma postitantsijaga.

Riigikogu liige ja endine saatejuht Tanel Talve saabus sel aastal presidendi vastuvõtule imekauni noore kaaslannaga, kes püüdis fotograafide pilke ning et neiuga polnud Tanel varasemalt avalikkuse ees poseerinud, tekkis loomulikult huvi, kes on see blondipäine neiu.

Selgub, et tegu on tulikuuma postitantsijaga.

Taneli käevangus oli tänavusel presidendiballil Diana Gusseinova nimeline naine, kes on muuseas ka postitantsuga tegeleva ettevõtte Pole Addicted OÜ juhatuse liige. Ent veel põnevam on asjaolu, et 2014. aastal võis Diana Gusseinovat näha ka TV3 postitantsijate konkursil "Miss Pole Dance 2014".

Allpool on lisatud seksikusest lõõmav videoklipp, kus Diana näitab oma oskusi postitantsijana - tegu on füüsiliselt väga raske alaga, mis nõuab tugevaid lihaseid, sitkust ning meeletult palju trenni.

Nagu videost näha saab, siis Diana teeb oma postitantsuoskusega nii mõnelegi silmad ette ja ilmselt inspireerib end sel alal isegi proovile panema.