Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLISED ON LA LA LEEDIDE lemmikud ilurituaalid

Diana, Kethi ja Inga kinnitavad nagu ühest suust, et naisena on enda eest hoolitsemine nende jaoks väga oluline. Koos Medemis Clinicu iluspetsialistidega on nad leidnud endale lemmikprotseduurid, mis panevad nad laval veelgi enesekindlamalt särama.

Diana ja sügav mesoteraapia

„Enne seda, kui ma mesoteraapiast veel midagi ei teadnud, avastasin end tihti peegli eest murega, et huvitav, kas mulle ainult tundub või mu näonahk ongi päriselt nii tuhm ja elutu, aga jah... Grimm teeb oma töö isegi siis, kui vabal ajal grammigi meiki ei kanna.

Peale esimest sügava mesoteraapia protseduuri oli kohe märgata, et näonahk on toidetud. Tõestus sellest oli üks hommik, mil alles kontoris taipasin, et olin unustanud näokreemi panna (ilma selleta tavaliselt kodust ei lahkuks), aga ei olnudki vaja, kuna näonahk ise seda kiskudes ei nõudnud.

Nüüd, kui kuur (kolm protseduuri kahe nädala tagant) on läbitud, ei tahaks enam üldse oma säravale näokesele midagi kanda. Just nii ongi hea suvele vastu minna!”

Kethi ja keemiline koorimine

„Keemiline koorimine on parandanud mu aknearme ja vähendanud üleüldist punetust, kuivust ja ebatasasusi. Mul on segatüüpi nahk, mille hooldamine on keeruline. Vastavalt aastaajale ja stressitasemele kõigub ka naha seisukord. Olen hakanud end igapäevaselt mitte meikima, kannan iga päev SPF 50 päikesekaitset, kasutan kuperoosale sobivat kreemi, joon rohkem vett ja söön kala. Keemiline koorimine toimib siis, kui ka ise õigesti naha eest hoolt kannad.”

Inga ja fotoepilatsioon

„Fotoepilatsioon, ja tegelikult kõik taolised protseduurid, oli minu jaoks veel pool aastat tagasi täiesti võõras maa ja ausalt öeldes oli isegi natuke hirm selle ees. Mis aga välja tuli, oli see, et fotoepilatsioon on kiire (viimasel korral läks mul kümme minutit!!!) ja mugav protseduur ning hirmust pole enam juttugi. Ja kui tulemusest rääkida, siis nii mugava karvavaba eluga harjub ruttu! Ma ei pea enam enne lavale astumist muretsedes mõtlema, kas täna said ikka kaenlaalused raseeritud.

Naised võiksid lihtsalt proovida, et ise selles veenduda. Tegelikult võib ju öelda, et sa usaldad iseennast ja oma keha kellegi kätesse ning Medemis on koht, kus ma seda kõhklemata teen.”

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar juuli-august 2018.