Reklaam sulgub sekundi pärast

50.KORDA ISAKS saava mehe uus lapse ema on 18-aastane kodutu tüdruk

New Yorgist pärit kolledži professorina töötav Ari Nagel, keda tuntakse ka Sperminaatori nime all, saab järgmisel kuul 50. korda isaks. Mehe uue lapse emaks on 18-aastane Kaienja Garrick, kes on Harlemist pärit kodutu, kirjutab New York Post. 

43-aastane Ari on viimase aastaga aidanud täide viia lausa 15 erineva naise unistuse saada emaks ja ta ootab väga oma 50. lapse sündi. Beebi peaks ilmavalgust nägema 12. juulil ja tema nimeks saab Kaidee. 

Kaienja elab hetkel kodutute varjupaigas ja on samasoolises suhtes. Neiu ja tema tüdruksõber soovisid väga last saada, kuid ei tahtnud doonorile maksta. Seepärast otsisid nad Ari internetist üles. Mees ei teadnud enne doonoriks hakkamist, et Kaienja on kõigest 18-aastane. "Ma ei küsi kunagi vanust, vaid üritan aidata neid, kes seda vajavad," sõnas Ari intervjuus. 

Vahepeal on Ari jõudnud oma spermat juba ka mujale annetada. Eelmisel nädalal tegi ta annetuse näiteks Lätti ja Taimaale. Mees lisas, et oleks hullumeelne kõiki lapsi üksinda kasvatada, aga õnneks on neil 50 ema, kes teevad suurepärast tööd. "Kuigi mul on finantsiliselt raske, olen ma rikas armastuse ja õnne poolest ning on suur rõõm olla osa nii mitmest perekonnast."