Reklaam sulgub sekundi pärast

BLOGIJA LINDA: “Me anname enda energiat igale mehele, kellega magame!”

Ma arvan, et on väga oluline välja öelda, et naised, kes on maganud rohkem kui mõne mehega, ei ole litsid. Lits on endiselt see, kes teeb seda raha eest. Naisel on õigus teha, mida ta soovib, kuna meil on 2017. aasta siiski. Kas see ka hea mõte on, see on teine asi. Miks ma olen otsustanud nüüd kuival olla?

Ilmselgelt oleme kõik välja lugenud, et ma olen maganud üsna mitme mehega. Mis ma sellest kõigest saanud olen? Mitte midagi. Olen rahuldanud mehi korduvalt ja korduvalt. Üheöösuhted on isekad. Ma väitsin endale, et mul on samasugune õigus üheöösuhetele nagu on meestel. Ega mul ongi, meil on võrdsed õigused meestega, kuid me ei ole mehed - et naine saaks orgasmi, peab palju rohkem vaeva nägema. Naisel on vaja tundeid, et saada vahekorrast just see, mida meie vajame. See on minu arvamus. Ma tegin seda läheduse, kire pärast. Mitte kumbagi, aga ei saa üheöösuhtest. 

Me anname enda energiat igale mehele, kellega magame. Mis lõpuks sinust järele jääb, kui neid mehi on nii palju? Mitme mehega ma maganud olen? Olen kokku lugenud 46. Palju neid veel meelde võib tulla või mitte, ma ei tea. Ma olen ennast alasti võtnud nende kõigi ees, nad kõik on käinud minu sees. Kas see pole mitte rõve? Ma olen andnud nii palju enda energiat meestele, kes ei ole mulle mitte midagi tähendanud. Seks on püha. Ma väidan seda sellepärast, et selline käitumine viib sinu seest ära kõik. See õõnestas mu hinge, lõpuks enam ei osanudki muudmoodi.

Miks ma nüüd olen lõpetanud? Ma mõistsin, et me oleme küll meestega võrdsed ja võime täpselt samamoodi käituda nagu nemad. Meil on samad õigused, kuid me oleme erinevad, täiesti erinevad. Mehed saavad üheöösuhetest täpselt seda, mida nad vajavad, egole pai ning toimub „tühjaks laskmine“. Mida meie naised saame? See pask lastakse meie sisse ning meid jäetakse. Selline on üheöösuhe. See sära, flirt, deit, mis oli enne seda, on nüüd kadunud nagu naksti. Me oleme lasknud omale otse näkku valetada terve õhtu, kui erilised me oleme. Me näeme, kuidas nad pingutavad, et ennast lõpuks tühjaks lasta. Cmon, mida muud need mehed baaris teevad? Kes läheb baari eluarmastust otsima? Jah, blablabla, erandeid on igal pool, kuid enamus mehi on seal baaris millegi muu pärast. Palun ära mine seda erandit otsima. Kui ka lähed, siis palun ära mine temaga voodisse. Kui sa oled kergesti kättesaadav, ei tule sealt midagi muud tarka välja. Mina läksin baari samamoodi kavatsusega lihtsalt lõbutseda. Arvates, et see on fun ja seda ma soovin. Flirt ja asjad, miks mitte. Kuid lõpuni pole sul vaja minna. Ma ei ole siin süüdistamas mehi, et kuidas te niimoodi tegite. Eieiei... Ma läksin ise selle kavatsusega sinna. Ma mängisin täpselt samamoodi meestega nagu nemad minuga. Eks see maailm ongi seal üks korralik mäng. Kuid mis ma sulle nüüd ütlen, on see, et peale kõiki neid kordi ning mehi. Sain ma aru, et see on vale.

Mis iganes sa väidad endale, on rumal. „Parim viis kaitsta enda südant, on teeselda, et mul pole seda“. See, et sa mängid, et sul seda pole, ei tähenda, et see tõsi on. Sul on süda ning sellise käitumisega teed sa endale vaid rohkem liiga. „Mitte ükski mees ei taha mind päriselt.“ Kui sa käitud odavalt, siis oledki odav ning sellist naist ei soovi tõesti keegi. „Ma pole mitte midagi väärt.“ Sa tõmbad enda ellu seda, mida sa mõtled. „Ma olen lihtsalt seksuaalobjekt.“ No vaata, kui sa käitud niimoodi, siis kutsud seda tõesti rohkem esile. Mina kutsusin, pole väitnud, et ei kutsunud. Olen kursis sellega ning ütlen sulle, et ära sina tee niimoodi.

Seega ma lõpetasin üheöösuhted. Ma tõestasin endale korduvalt ja korduvalt, et need ei anna mulle midagi. Teevad mulle liiga ja ma jagan enda väärtuslikku energiat mõttetult. Milleks? Ma olen väärtuslik. Mul on suur süda. Kusagil on mees, kes on mulle mõeldud. Ma ei ole seksuaalobjekt. Sellise käitumisega ma kahjustan vaid ennast. Mitte midagi head ma sealt ei saa. Mul on täpselt samamoodi olemas enda parem käsi ning ma kasutan seda. Garanteeritud orgasm ja kogu mu ürgne energia jääb mulle endale alles. Mitte üksi mees ei rüveta mind enda pasaga ning mul on võimalus ennast ise hellitada. Kui sa ei oska ennast ise rahuldada, siis mida sa üldse väljast otsid? Leia enda punktid ülesse ning oled metsikult rahul. Puudub räpasus, puudub alandamine. Milleks rahuldada võõrast meest? Mis seal ilusat on?

Jah, ma alustasin seda, et mehed ütleksid mulle, et ma olen ilus, kuna ma ei teadnud seda. Well... üheöösuhted on viimane koht, kust selle teada saad. Üheöösuhetega näed meeste räpast poolt, mida kõike nad ei teeks või ütleks, et naist voodisse saada. Sealt saad vaid alandamist ning valetamist. Hoia ennast mehele, kes sulle reaalselt meeldib. Maga temaga siis, kui usud tema sõnu, kui usaldad teda, kui tunned seda ürgset kirge. Ära lase enda standardeid alla puhtalt sellepärast, et pole Teda veel kohanud. Kui on keeruline, siis osta dildo endale. Ausalt! Võim on sinu enda käes. You have the Pussy.

Mõtle, oled seal vannis, kus põleb vaid küünlavalgus. Vann on mõnusalt soe ning vannivaht teeb mõnusalt kõdi sulle. Kõik on nii puhas ning mugav. Vannivesi just kui embaks sind. Kõik lõhnab nii hästi ning kõrvadele teeb pai sinu lemmik playlist. Sa tead täpselt, kust ennast puudutada. Palju parem kui mingi üheöösuhe.

Ma võin öelda, et olen nüüd kuival, kuna ma ei magata enam mehi, kuid ma pole mitte kunagi nii rahuldatud olnud, kui olen praegu. Elu on ilus ning ma kaitsen enda energiat. Kui mu ellu tuleb mees, kellele seda jagada, küll ma siis jagan. Oiiii… kuidas veel jagan, kuid ainult talle, keda usaldan ja tean, et väärib mind. Mehele, keda tean kauem kui viis minutit.

Kaitse enda energiat, kaitse ennast. Selline käitumine ei too sulle õnne. Selline käitumine hävitab sind. Jumal tänatud, et leidsin ennast taas üles. Mida iganes sa väidad endale üheöösuhete kohta, siis mina väidan, et need ei ole head sulle. Jah, sul on õigus käituda nagu mehed käituvad, kuid naised on naised ning mehed on mehed. Me oleme erinevad. Üheöösuhted on rõvedad, materdame nad selle fun'i alla, kuid kui järele mõtled, kas ikka oli fun? Kui mina mõtlen enda kordadele tagasi, siis ei olnud fun.

Heida pilk Linda blogile siit