Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR TEEN otsib ilmatüdrukut! Osale ka sina!

Buduaar Teen kuulutab välja konkursi, kus otsime suveks ilmatüdrukut, kes loeks ühes "Seitsmeste Uudiste" saates ilmateadet. Tutvu osalemistingimustega ja võta konkursist osa!

Kas oled alati unistanud võimalusest olla uudistes ilmatüdruk? Kas kuuma ilma korral tahad KOHE oma sõbrale teatada, kui palju kraade õues on? Kas oled unistanud saada televiisorisse? Kas sulle meeldib attention? Tahad saada Buduaar Teeni ilmatüdrukuks?

Kui sa tunned, et tahaksid nendele kõikidele küsimustele vastata: "JAH!", siis siin on sinu elu võimalus oma unistus täide viia. Osale konkursil ja saa Buduaar Teen ilmatüdrukuks, kes saab võimaluse lugeda ühes "Seitsmeste Uudiste" saates ilmateadet.

Loosis osalemine: Filmi PROMOVIDEO, kus reklaamid kõige värskemat ajakirjanumbrit ilmatüdrukuna. Loe videos meie etteantud teksti või mõtle tekst ise välja.

TEKST: Buduaar Teen uue numbri suunas puhuvad kuumad armastuse tuuled, sest uuest ajakirjast saad lugeda step-by-step Selena Gomezi ja Justin Bieberi lõputu love story kohta. Samal ajal on aga ida suunas liikumas moetorm nimega Hailee Steinfeld, kes pillub laiali uusi moetrende. Olge valmis, sest Los Angelesest liigub Eesti poole mõnus summer breeze, mille toob meieni Iti-Pätrik Järve oma üliilusa pildigaleriiga. Superstaarisaade toob meieni aga suure tähesaju, tutvustades kõiki finaliste. Ärge muretsege, mida nende ilmadega selga panna, kuna stiilihoroskoop aitab sind hädast välja.

Video pikkus võib olla kuni 1 minut ja 50 sekundit. Postita video oma Instagrami ja kasuta hashtag'i #buduaarteeniilmatüdruk või saada video [email protected], lisa ka enda täisnimi, vanus ja kontakttelefon, et Sinuga võidu puhul ühendust võtta. Osaleda saavad kuni 16-aastased noored! VÕITJA KUULUTAME VÄLJA 2. JUULIL.

TULE JA OSALE, SEST SEE VÕIB OLLA SINU ELU VÕIMALUS!