Reklaam sulgub sekundi pärast

HETEROMEHED paljastasid oma esimesed homoseksuaalsed kogemused

Veebiportaal Guy Counseling avaldas mõni aeg tagasi lood heteromeestelt, kes olid elu jooksul ära proovinud vahekorra ka mehega. Vähemalt need mehed ise tunnevad, et nad on heterod ja mitte biseksuaalsed ega homoseksuaalsed. Kusjuures teadlaste sõnul on seitsmel protsendil heteroseksuaalsetest meestest olnud vähemalt üks homoseksuaalne kogemus.

Allpool on väljavõtted kolme mehe esimesest homoseksuaalsest kogemusest. 

1. Kogemus mereväes.

"Mulle meeldivad naised, aga ma olin mõelnud ka teistele meestele ja seksile. Mereväes kohtasin ühte meest, kelle vastu mul tõmme tekkis ja ühel hetkel me tegime seda baasist väljas. Me olime pisut joonud, aga me polnud purjus. Tegelikult me tegime seda isegi mitu korda. Nüüd olen ma abielus ja tema on ka. Facebookis oleme endiselt sõbrad."

2. Pokkeri kihlvedu.

"See juhtus mingi aeg enne pühi  enamus inimesi olid ühikast koju läinud. Mina jäin kahe teise kutiga ühikasse ja hakkasime minu toas igavusest pokkerit mängima. Üks tüüp pakkus kihlveona välja, et ta võtab minult suhu. Me arvasime, et ta teeb nalja, aga ta ei teinud. See oli minu esimene ja viimane kogemus."

3. Vajaduste rahuldamine trellide taga.

"Sain narkokuritegude eest viieaastase vanglakaristuse, kuid viibisin trellide taga vaid aasta. Seal oldud aja jooksul seksisin mitme kaasvangiga  minu jaoks oli see vajaduste rahuldamine. See oli kahepoolselt kokku lepitud, midagi polnud vägisi. Ma olen heteromees."