Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD PAULIINE JA BIANKA! 11.11 BALBIINO JA BUDUAAR Teen gurmeekool 22 Family Restos. Võiduvõimalus!

Armsad kokahingega tüdrukud ja poisid ja teie kallid vanemad! Buduaar Teen kutsub teid osalema laste gurmeekoolis (vanus 9-17) sel laupäeval, 11. novembril algusega kell 10.00 22 Family Restos, mis asub Õismäe veerel aadressil Meistri 22.

Ootame kokku kuni 22 last, kes 22 Family restorani peakoka Roman Sokalskiga (Eesti aasta kokk 2017 II koht) hakkavad koos kokkama. 

Valmistame koos 5 rooga Balbiino toodetestValikus on tervislikud Härmavilja köögiviljad ja marjad, parimad taignad ning maitsvad Onu Eskimo jäätised. Meie peakokaks on Roman, kes jagab lapsed tiimidesse ja üheskoos valmistatud toidud süüakse ka üheskoos ära.

Kõike seda jäädvustab ka Buduaar Teen fotograaf ning gurmeeõpilased ja valmistatud road avaldame detsembrikuises Buduaar Teen ajakirjas.  

Pilet 15 eurot lapse kohta. Hinna sees toorained, valmistamine, uued tarkused, söömine ja palju lõbu ning järgmise Buduaar Teen ajakirja number postkastis. 

Toiduvalmistamine kestab kaks tundi ning sel ajal saavad teie vanemad rikkalikku hommikusööki ja kohvi nautida ja seda vaid 5 euro eest.

Kuna kohtade arv on piiratud, siis on vajalik eelregistreerimine. 

Registreerimine ja lisaküsimused krista(ät)buduaar.ee 

Ürituse osalemistasu 15 eurot palume kanda koos osaleja nimega arvele, mille info leiad SIIT

Vasta valikvastustele õigete vastustega ja võida kaks tasuta piletit! Võitja selgub 10.11. Juhul kui osutud võitjaks siis tagastame osavõtumaksu.

VÕITJAD! Pauliine ja Bianka Heero! 

Vaata ka 22 Family Resto lastemenüüd siit.