Sõstrarull mascarpone-vahukreemiga

Meie koduaedade sõstrad, nii mustad kui punased, on väga väärtuslikud vitamiiniallikad. Ja kuigi punane sõstar on äärmuseni hapukas ja mustsõstar magus-pikantselt vänge, tasuks sõstardega teha palju rohkem lihtsaid magustoite või katta pidutorte. Hea on teada, et marjad sisaldavad kasulikku pektiini, mis on oluline ainevahetusele. Vargsi tuleb hakata sügavkülmasid marjavarudest tühjendama. Nii on seekordne retsept pehme mascarpone kreemjuustuga vahukoorene rullbiskviit, kuhu nii musti kui punaseid sõstraid võib vahele ja peale panna maitse järgi. Stressi peletamiseks lisaks veel ohtralt kodumaise Kalevi tikrimaitselist piimašokolaadi mandlitega.

Tagasi artikli juurde

33 kommentaari

Lisa kommentaar

Palun järgige portaali kasutustingimusi. Sobimatud kommentaarid kustutatakse ning autoril keelatakse edasised kommentaarid!