RETSEPT: OIVALINE porgandipüreesupp valmib imekiirelt

1 kommentaar
RETSEPT: OIVALINE porgandipüreesupp valmib imekiirelt
pilt: Taimne Teisipäev

See vürtsikas supp sobib hästi kergemaks söögikorraks.

Mahe kookospiim lisab supile kreemisust, paprika aga lisab huvitava magusa nüansi.

Vaja läheb:

90g punast sibulat

15g ingverit (võib ka vähem panna)

2 küüslauguküünt

praadimiseks oliiviõli

700g porgandit

200ml vett

100g lillkapsast

190g kollast paprikat

400ml kookospiima

Maitsestamiseks soola ja kurkumit

Valmistamine:

Pruunista hakitud sibul, ingver ja küüslauk oliiviõlis. Lisa tükkideks lõigatud porgand ning kollane paprika ja kuumuta natuke potis. Lisa vesi ja lillkapsas ning keeda, kuni köögiviljad on poolpehmed. Lisa kookospiim ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta saumikseriga ja maitseta soola ja soovitud maitseainetega, näiteks kurkumiga. Serveeri ja naudi!