See vürtsikas supp sobib hästi kergemaks söögikorraks. Mahe kookospiim lisab supile kreemisust, paprika aga lisab huvitava magusa nüansi. Vaja läheb: 90g punast sibulat 15g ingverit (võib ka vähem panna) 2 küüslauguküünt praadimiseks oliiviõli 700g porgandit 200ml vett 100g lillkapsast 190g kollast paprikat 400ml kookospiima Maitsestamiseks soola ja kurkumit Valmistamine: Pruunista hakitud sibul, ingver ja küüslauk oliiviõlis. Lisa tükkideks lõigatud porgand ning kollane paprika ja kuumuta natuke potis. Lisa vesi ja lillkapsas ning keeda, kuni köögiviljad on poolpehmed. Lisa kookospiim ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta saumikseriga ja maitseta soola ja soovitud maitseainetega, näiteks kurkumiga. Serveeri ja naudi!
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?