Köögiviljadest kirju riisiroog kana ja rannakarpidega

Köögiviljad pakatavad mahlakast värskusest ja vitamiinidest. Kasulik on nendest valmistada mõnusaid hautisi, peita kavalalt pastasse või teha kirjuks argiõhtu lihtne riisiroog. Tunnike ettevalmistuse ja toiduvalmistamise peale ja hiljem võib sõpradega kinoõhtut mõne hea veini seltsis nautida. Alati ei peagi selleks suupisteid nikerdama või küpsetamisega vaeva nägema. Sellist mitmekülgset sooja riisirooga võib ka lihtsalt süüa väikestelt taldrikutelt ja ainult mugavalt kahvliga. Köögivilja lisandeid saab varieerida, alates erinevat värvi paprikatest lõpetades ürgkasulike brokoli ja lillkapsaga.

Tagasi artikli juurde

19 kommentaari

Lisa kommentaar

Palun järgige portaali kasutustingimusi. Sobimatud kommentaarid kustutatakse ning autoril keelatakse edasised kommentaarid!