Ken Saan teeb imehõrgutavat mangokala

15 kommentaari

„Mul oma retseptid, kui nii võib öelda. Kombineerin erinevaid kööke, et tekiks fusion (toim. kokkusulamine),” räägib Ken Saan rubriigis „Köögikunst”.

„Mul oma retseptid, kui nii võib öelda. Kombineerin erinevaid kööke, et tekiks fusion (toim. kokkusulamine),” räägib Ken Saan rubriigis „Köögikunst”.

Keni sõnul käib ta poes ja mõtleb ise erinevaid roogasid välja ning pärast seda asub katsetama.
„Kõik road on ainulaadsed ja esmakordsed, seega võrdlusmoment, milline paremini välja kukub, puudub,” arvab Ken oma köögikunstist.

Tooraineid püüab Ken mitte segada, sest siis säilivad maitseomadused ja joonistub välja natuke Jaapani köögi eripära.

„Viimati tegin näiteks mangokala siirupikastme ja puuviljadega. Maitse kukkus välja imeline ja hõrgutav,” jutustab filmimees.

 

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoiemtaja