Reklaam sulgub sekundi pärast

10 MÄRKI, mis paljastavad, et su kallimal on armuke

Füüsilist petmist võib küll lihtne tuvastada olla, kuid kuidas ära tunda vaimset petmist? Süütu ja innuka sõpruse ning vaimse petmise piir võib teinekord üsna õhuke olla. Suurteks tunneteks pole ilmtingimata vaja hotellituba, salajasi suudlusi ning intensiivset pilku, vaid teinekord piisab pelgalt ka tekstisõnumite saatmisest.

Paljude inimeste arvates on vaimne seos ja soojad tunded palju hullem kui kiire seks pärast baariskäiku. Vastavalt Chapmani ülikooli uuringule leidis 65 protsenti naistest, et vaimne petmine on tunduvalt hullem kui füüsiline. Meestest pidas 54 protsenti füüsilist petmist hullemaks kui vaimset. 

Samuti on suur roll oma sisetundel. Kui kardad, et kallim petab sind, räägi temaga oma kahtlustest. Ära tee kiireid järeldusi ega süüdista, vaid räägi rahulikult ja ausalt. Ajakiri Bustle tõi välja kümme märki, mis paljastavad, et su kallimal võib armuke olla.

1. Telefoni peitmine

Kas ta võtab telefoni ka vetsu kaasa ning on kogu aeg ninapidi ekraanis kinni? See võib olla märk millestki palju tõsisemast kui sõltuvusest Candy Crush mängu. Kui kallima käitumine muutub ühtäkki salatsevaks, võid tunda muret. See kehtib eriti siis, kui ta vihastab, kui sa ta käitumisele tähelepanu juhid või kaitseb oma telefoni nagu lõvi oma poegi. Pea siiski meeles, et kõigil on õigus privaatsusele.

2. Sõltuvus sotsiaalmeediast

Võib olla halb märk, kui ta varem pole sotsiaalmeedia vastu huvi tundnud ja ühtäkki veedab seal tunde. Facebooki sõnumid ning muud kanalid on ideaalne viis, kuidas üksteisega ühendust hoida, kui helistada parasjagu pole võimalik.

3. Pidev rääkimine uuest sõbrast

Sõprus vastasooga on lubatud, kui aga kallim enam muud ei teegi, kui räägib, mida ta uus sõber/sõbranna tegi, ütles, leiutas või koges, hoia silmad lahti.

4. Ta süüdistab sind

Kui ta hakkab ühtäkki sind petmises süüdistama, võib see tähendada, et tegelikult petab ta ise. Ilmselt üritab ta ennast lohutada, et nagunii petad ka sina teda.

5. Ta teab liiga palju

Suhte alguses soovid teise kohta kõike teada. Kõik on huvitav ja võiksid kasvõi öö otsa üleval olla ning rääkida. Kui partner teab oma uue sõbra kohta liiga palju, peaks ohutuluke vilkuma hakkama. Võta see jutuks, kui nende lähedus tekitab sinus ebamugavust.

6. Ta väärtustab enda aega liiga palju

Igaühel on õigus oma ajale, kuid kui partner nõuab seda lausa agressiivselt ning ei ole nõus oma plaane muutma, tasuks muret tunda. On ka halb märk, kui kallim ei ole nõus rääkima, kus ta oma vaba aega veedab või mida ta teeb.

7. Seks on muutunud kummaliseks

Kui tunned, et kallim on seksi ajal justkui teises maailmas, võib ta mõelda kellegi teise peale. Kui ta keeldub sulle silma vaatamisest, suudlemisest või hellitustest, räägi temaga sellest.

8. Sa ei kuule asjadest enam esimesena

Kui seni oled sina esimesena kuulnud kallima õnnestumisest ning ühtäkki pole see enam niimoodi, võib see tähendada, et ta jagab oma kordaminekuid kellegi teisega.

9. Töö muutub talle liiga tähtsaks

Kui partner, kes varem on kannatamatult tööpäeva lõppu oodanud, hakkab ühtäkki tööl liiga palju aega veetma, võib selle taga olla midagi muud kui uus tööprojekt.

10. Tunned, et sa ei kuulu enam tema ellu

Kõigil meist peaks olema ka oma elu, kuid partner peaks ju olema osa sellest. Räägi asjast, kui ta eelistab kogu aeg teisi sinule. 

 

allikas: Bustle