Reklaam sulgub sekundi pärast

12 TÄHEMARKI JA ABIELU: millal on õige aeg abiellumiseks?

Pole olemas "õiget aega" abiellumiseks. Tegelikult pole oluline, kas sõuad abieluranda 20- või 50aastaselt. Kuid neil, kes pole veel tanu alla pääsenud, on raske mitte mõelda sellele, et mis on õige aeg abiellumiseks. Kas peaksid võimalikult ruttu abielluma? Või peaksid ootama, kuni oled vanem?

Abiellumisel mängib rolli mitu asja: karjäär, rahalised võimalused ja muidugi see, kas te üldse soovite abielluda. Aga võib olla lõbus vaadata ka oma sodiaagimärki. Kui loed oma tähemärgi tunnuste kohta, on võimalik määrata, millal on sinu jaoks parim aeg abielluda. Võtame kasvõi näiteks Kaljukitse. Sa oled väga vastutustundlik ja seetõttu võid ka noores eas abielluda. Päris lahe, kas pole? Kuid mis on siis tähemärgi põhjal parim aeg abiellumiseks?

Veevalaja

Veevalaja ihkab vabadust. Kuid ometi suudad sa õiges suhtes väga hästi hakkama saada. Selle põhjuseks on see, et sa vajad turvalisust sama palju nagu sa hoiad kinni oma visioonidest. Kui leiad endale partneri, kellel on sarnane vabadust armastav maailmavaade, õnnestub abielu igas vanuses.

Kalad

Kaladel on rikkalik sisemine maailm (loe: kujutlusvõime). Ja kuigi see on tore omadus, võib pikaajaline kohustus sinu jaoks keeruliseks osutuda. Kui sa just ei leia kedagi, kes hindab sinu vajadust kontrollida. Kui lõpuks leiad, siis on elukestev abielu võimalik. Selle inimese leidmine võib varieeruda, kuid peamine, et tunned hingesugulust, sest muidu suhe ei toimi.

Jäär

Jääral on komme asjadega kiirustada, seega kui oled noor ja soovid lihtsalt tanu alla pääseda, on kõige parem oma mõttest loobuda. Ja ometi toetab Saturn praegu selliseid liite. Lihtsalt aeglusta piisavalt ja veendu, et suhe toimib ka niisama, mitte ainult kire põhjal.

Sõnn

Ole lahke ja abiellu noorelt, kui see on see, mida sa elus soovid. Sinu aeglane ja püsiv loomus tagab pika ja armastava kooselu - eriti kui keskendud oma vajaduste rahuldamisele. Lihtsalt ole avatud, kui muutus on kasulik. Muutused võivad mõnikord head olla.

Kaksikud

Kaksikutele meeldib suhtes olla, aga nad põlgavad igavust. Kui sa ei ole koos õige isikuga, võib see olla katastroofiline kombinatsioon. Kui sa ei leia kõiki omadusi ühes partneris, võib sul olla mitu partnerit või ole pigem üksi ning keskendu tööle ja enda arendamisele. Just sel põhjusel kipuvad Kaksikud abielluma hilisemas eas, kui nad tunnevad ennast kindlana.

Vähk

Vähk armastab mõtet abielust ja perekonna dünamiilisusest, seega abiellub ta tõenäoliselt noores eas. Kui sa tunned, et see on sinu südamesoov, siis lase käia. Kuid seesama armastus perekonna vastu võib tähendada, et sa ei suuda vanematekodust välja kolida. Kui oled nii pikalt seotud oma perega, võib see edasi lükata sinu enda perekonna loomist. 

Lõvi

Sa oled pikaajalise suhte poolt seni, kuni sind õigesti koheldakse. Seega võib kuluda aega, enne kui enda jaoks õige partneri leiad. See võib tähendada, et abiellud hilisemas eas, eriti kui sa ka ise protsessile kuidagi kaasa ei aita. Kui sa aitad protsessile kaasa, leiad sa selle, mida otsid, tunduvalt varem. Seega oleneb kõik sinust endast.

Neitsi

Neitsina on sul väga kõrge tööeetika. See kehtib loomulikult ka sinu karjääri kohta. Kuna sa tead, kuidas oma eesmärke saavutada, siis noorelt abiellumine sobib sulle. Kuid see võib tähendada ka seda, et sa keskendud mõneks ajaks tööle ning abiellud seetõttu hiljem. 

Kaalud

Kaalude märk tähistab abielu, nii et sa armastad seda ideed ja võib abielluda noorelt - isegi siis, kui sa pole veel õiget partnerit leidnud. Põhjuseks pole see, et sa kiirustad, vaid see, et sa ei tunne iseennast ja kuna sa ei tunne ennast, siis ei saa sa tunda ka kedagi teist. Kui see juhtub, siis pole lahutus kaugel. Õige inimesega ehk abielu õnnestubki, kuid võid hilisemas elus veel teist ja kolmandat kordagi abielluda.

Skorpion

Skorpion tähistab põnevust. Sa tunned teisega ühendust väga kiirelt ja sama kiiresti see ka kaob. See kõik on tingitud sinu usaldamatuse ja hülgamise probleemidest ning see muudab suhted keeruliseks. Võid leida ennast abiellumas, seejärel lahutamas ja uuesti abiellumas. Aga kui sa oma ebakindlusega tööd teed, võib abielu õnnestuda igas vanuses. 

Ambur

Isegi rohkem kui Veevalaja, ihkab vabadust Ambur. Seetõttu abiellud tõenäoliselt vanemas eas. Kuid kui leiad endale partneri, kelle eesmärgid sobivad sinu omadega, võib abielu õnnestuda ka varem. 

Kaljukits

Kaljukitsed kipuvad noorelt abielluma ja noorelt lapsi saama tänu võimele vastutust jagada. Kui sa aga oled rohkem karjäärile keskendunud, võid leida, et suunad oma pereenergia mujale. Sõltuvalt sinu eesmärkidest oleneb abiellumise vanus sinust endast. 

 

allikas: Bustle