EESTI VABARIIK 100 pidupäeva retsept: suussulav kamavaht
pilt: Shutterstock

Eesti Vabariik 100 on Eesti iseseisvumise ja Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamine, mis sai alguse juba 2017. aasta aprillist ning kestab kuni veebruarini 2020. Tänase Eesti Vabariigi aastapäeva puhul sobivad peolauale kõige paremini traditsioonilised kodumaised road ning kahtlemata on üheks selliseks ka kama.

Kamast saab ideaalselt valmistada hõrgutavat kamavahtu - lihtne, maitsev ja kaunis kooslus!
Vaja läheb:
200 ml 35% koort
2,5 sl suhkrut
400 g kohupiimapastat
3,5 sl kamajahu 
Soovi korral: riivitud šokolaadi (miks mitte ka kamašokolaadi), kookoshelbeid, külmutatud mustikaid, jõhvikaid
Tee nii: 
Vahusta koor suhkruga, sega hulka kohupiimapasta ja kamajahu. Tõsta kamavaht pokaalidesse. Kaunista soovikohaste lisanditega.