Reklaam sulgub sekundi pärast

Jumestusnippe

Kui sa ei tea millist värvi põsepuna sulle sobib, siis vali roosa. Roosa on selline toon, mis sobib absoluutselt kõigi nahatüüpidega. See näeb hea välja tumedanahalistel ning annab mõnusat jumet ka heledanahalistele. Väga hea valik on kreemjas põsepuna. Seda on mugav paigaldada ja see püsib samuti kauem.

- Kui sa ei tea millist värvi põsepuna sulle sobib, siis vali roosa. Roosa on selline toon, mis sobib absoluutselt kõigi nahatüüpidega. See näeb hea välja tumedanahalistel ning annab mõnusat jumet ka heledanahalistele. Väga hea valik on kreemjas põsepuna. Seda on mugav paigaldada ja see püsib samuti kauem.
 
- Enne jumestuskreemi peale kandmist määrige näole niisutav päevakreem. Laske sellel 10 minutit imbuda ning seejärel kandke täppidena laubale, ninaotsale, põskedele ja lõuale jumestuskreem. Hajutage see ringjate liigutustega üle kogu näo laiali.

- Puhasta nägu iga hommik ja õhtu. Eemalda kõik meigijäänused ja kasuta ka puhastuspiima ja toonikut. Ka hommikul puhasta näolt öise näokreemi jäänused ning puhasta nägu toonikuga.