Reklaam sulgub sekundi pärast

KAALULANGETAJA PAULA: Ma tunnen ülekilode all lihaseid!

Mis mõjuks kaalulangetusele paremini kui tuhandete naiste hindav pilk? Nii otsustas Paula, et viib enda programmi läbi buduaarikate silme ees, pidades kaalublogi buduaar.ee lehel, kuni eesmärk täidetud.

Loe, mis tunded on Paulal peale kuuendat nädalat.

Ma olen täielikus ajahädas ja ma siiralt vabandan teie kõigi ees. Teen selle kokkuvõtte ruttu ja lühidalt.

Nagu pealkirjast juba näha, siis – jiihhaaaa, -3,5 kg on maas. Kaotatud. Läinud. Ja ma olen ülimalt rahul, sest selle nädala sisse jäi mul üks isiklik tähtpäev. Ma sain 37. aastaseks. Nagu arvatagi võite, siis juhtus see, mis juhtuma poleks pidanud. Ma loomulikult sõin ja jõin just neid asju, mida ei oleks tohtinud ei süüa ega juua, aga noh... 37 saad sa ikkagi ju elus ainult ühe korra. Süümepiinad ikka olid natukene ja tabasin end mõtlemast, et kui palju ma siis oleksin kaalust kaotanud, kui oleksin plaanipäraselt toitunud ja jätnud paar kokteili tegemata. Aga noh –  mis tehtud, see tehtud. Ma muidugi avastasin enda juures midagi täiesti uut – ma valisin koguseid ja ei ahminud kõike keelatut. Sõin salatit, ampsasin mõne juustutüki ja maiustasin paari mini-Pavlovaga. Need olid tõesti minid. Pole midagi kahetseda, sest mul oli väga meeldejääv nädalavahetus parimatega erinevates Tallinna öölokaalides ja unustamatu esmaspäeva hommik kontoris. P.S. Mu kallid kolleegid kinkisid mulle igaüks kaks porgandit ja kolm ploomi. Vaat, milline toetav õhkkond, eks ole!

Trenni jõudsin ma eelmisel nädalal täpselt neli korda. See kõik kindlasti aitas kaasa sellele, et mu mini-Pavlovad ikka ära saaks kulutatud ja mu kaal ei tõuseks ega jääks püsima, vaid oleks vabalanguses. Treeninud olen nüüd nende uute kavade järgi täpselt nii, nagu peab. Olen peaaegu paika saanud raskused ja kordused. Ja ma tõesti tunnen nende 26,5 ülekilo all oma lihaseid. Sellest tulenevalt on paranenud mu rüht ja üldine hoiak. Mu kõnnak oli küll kangemat sorti alguses, aga see oli õnneks ajutine.

Ahjaa, fotod. Nendega on nii, et proovisin koostöös peegliga ise teha endast pilte. Ei õnnestunud. Ja siis lasin spordiklubi riietusruumis teha endast pilte, aga nendele piltidele on jäänud kellegi paljas tagumik kogemata peale ja neid pilte poleks sünnis kasutada. Hüppan täna õhtul oma hea sõbranna juurest läbi, ta teeb ära. Aitäh, et olete nii kannatlikud!

Hoia mu teekonnal silma peal, löö ise ka selg sirgu ja vea trennipüksid jalga ning ära ära kao. Jälgi mind ka prettypaula.com!