Reklaam sulgub sekundi pärast

MEELEHEITEL EMA MÜÜS oma imiku 38 euro eest võhivõõrale

Venemaal, Omskis sünnitas eelmise aasta sügisel 25-aastane töötu maaler Inna Petrova tütre. Kahjuks nappis naisel aga raha lapse kasvatamiseks ning ta leidis, et kõige mõistlikum on laps maha müüa kellelegi sellisele, kes tema eest hoolitseda jõuab, vahendab Kronen Zeitung. 

Inna leidis internetist kuulutuse, kus 43-aastane Peterburist pärit õpetaja Natalja Ždanova otsis oma perekonda kuni kolme kuu vanust last. Natalja enda poeg oli pesast välja lennanud ning naine rääkis kuulutuses, et nad tunnevad mehega end väga üksikuna ja sooviksid kellegi eest hoolt kanda. 

Ka pisitüdruku isa ei soovinud Innat kuidagi aidata ning nii otsustaski viimane oma lapse 3000 rubla ehk umbes 38 euro eest võhivõõrale naisele maha müüa. 

Natalja lendas koos saatjaga Omskisse ning lennujaamas ootas neid ees Inna koos pisitütrega. Nataljal olid lapse jaoks kaasas ka võltsitud dokumendid ning ta lendas tüdrukuga kohe Peterburi tagasi. 

Karta on, et sellist lastega kaubitsemist tuleb ette väga palju ning ilmselt poleks ka see juhtum mitte kunagi avalikkuse ette jõudnud, kuid Inna tegi saatusliku vea ning rääkis lapsemüügist naisele, kellelt ta korterit üüris. Viimane teatas asjast kohe politseile. Politsei vaatas läbi Omski lennujaama valvekaamerate salvestised ning sealt selgus, et lapsemüük oli tõesti teoks saanud. 

Praegu ootavad mõlemad naised oma saatust eeluurimisvanglas - nii Inna kui ka Natalja.