Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida teha perega sel pühapäeval? Teid ootavad Pipi, Limpa ja üllatuskülaline

Sel pühapäeval on taas suured ja väikesed Pipi sõbrad oodatud hiigelrestorani Mercado, et head sööki nautida, mängida ja joonistada.
28. septembril kell 14-17 on Mercado restoranis laste kaaslasteks Pipi ja Limpa. Lisaks on sel pühapäeval oodata ka külla ühte väga erilist külalist, kelleks on armastatud lastekirjanik Heljo Mänd.

Sel pühapäeval on taas suured ja väikesed Pipi sõbrad oodatud hiigelrestorani Mercado, et head sööki nautida, mängida ja joonistada.
28. septembril kell 14-17 on Mercado restoranis laste kaaslasteks Pipi ja Limpa. Lisaks on sel pühapäeval oodata ka külla ühte väga erilist külalist, kelleks on armastatud lastekirjanik Heljo Mänd, kes loeb lastele ette oma raamatut ja kirjutab autogramme. Need, kes soovivad mõnda head raamatut sirvida või osta, saavad seda teha pühapäevasel üritusel, sest restoranihoones on avatud ka Rahva Raamatu kauplus. Lasteprogramm on kõikidele külalistele tasuta. Pühapäeviti on Mercados avatud jäätisebaar, lisaks laias valikus pitsasid, magusaid kooke, pannkooke, sushit, erinevaid toite grillimenüüst- kõike, mida hing ihkab.

Vaata viimaste ürituste pilte siit  ja siit.

Restoran Mercado asub Ülemiste kaubanduskeskuse vahetus läheduses asuvas Ülemiste Citys aadressil Lõõtsa 6.
Kui soovid suurema seltskonnaga tulla ja ka sünnipäeva pidada või lastetorti tellida,siis võta ühendust e-mailil [email protected] või telefonil 6177135.