Reklaam sulgub sekundi pärast

Millist imet võib teha su nahale Physiogel sari? Soovid olla üks testijatest? 50 TESTIJAT KOOS!

Buduaar koostöös Iirimaa firmaga Stiefel Laboratories Ltd., Sligo, mille esindaja Eestis on GlaxoSmithKline Eesti OÜ, tulevad nahaprobleemidele lahendust otsivatele registreeritud kasutajanimega buduaarikatele appi. 

Kasutaja  ElizabethQ kirjutas: „Mul on selline mure, et mind kimbutavad juba mitu aastat vistrikud ja komedoonid dekolteel, rindade ümbruses ja seljal. Kas on apteegis mõnda ravimit, mis aitaks selle vastu? Olen proovinud igasuguseid pesugeele ja teepuuõlisid ja vistrikugeele - ei aita ükski. Pesen ennast ikka piisavalt, nii et ei saa aru, miks neid komedoone tekib dekolteele ja rindade ümbrusesse! Oskab keegi mind aidata, on kellelgi sarnast muret olnud - kuidas te sellest lahti saite?" Selline abipalve on olnud Buduaari foorumis algatatud teemade hulgas.

Buduaar koostöös Iirimaa firmaga Stiefel Laboratories Ltd., Sligo, mille esindaja Eestis on GlaxoSmithKline Eesti OÜ, tulevad sarnaste probleemidega buduaarikatele appi. 

Kingime 50le kiiremale registreeritud kasutajanimega buduaarikale ära Physiogel sarja puhastusgeeli ja kreemi komplekti! Need inimesed oleks meie testitiimiks, kes avaldaksid toime kohta oma arvamust hiljem buduaar.ee Foorumis. Apteekidest saadavad Physiogel sarja tooted on ainulaadsed hüpoallergilised tooted nii normaalsele kui tundlikule nahale, kuiva naha korral ja ka dermatoloogilistest ja akne ravimitest tingitud kuiva naha niisutamiseks, et taastada terve ja kaunis näonahk.

Tänud KÕIKIDELE, kes soovi avaldasid. Kella 20:16-ks on laekunud 91 soovijat! Esimesed 50 saaavd vastumeili ja neid ootame nimekirja alusel toodetele Buduaari toimetusse järele!


Selleks, et olla üks meie testitiimist, lähetage teele e-kiri aadressile [email protected] , lisage juurde oma kasutajanimi buduaar.ee veebis ja paari lausega põhiline probleem, millele soovite saada Physiogeli sarjast abi.
Pakkumine kehtib ainult täna ja esimesele 50-le kiiremale, sest toodete arv on piiratud.
Testitiimi pääsejatele tuleb sellesisuline vastus e-mailiga. Testitiimis osalejad annavad tagasidet buduaari foorumis SIIN.

PHYSIOGEL sarja tooted on dermatoloogiliselt testitud ja ei sisalda seepi ega alkoholi, mistõttu see ei kuivata ega ärrita nahka.
Tootja: Stiefel Laboratories Ltd., Sligo, Iirimaa
Esindaja Eestis: GlaxoSmithKline Eesti OÜ
Lõõtsa 2, Tallinn Tel. +372 6676 900

[gallery ids="1919705,1919708"]