Reklaam sulgub sekundi pärast

NICKI MINAJ SÜÜDISTAB oma albumi ebaedus beebit

Lauljatar Nicki Minaj tegi hiljuti saatusliku vea. Mõni nädal tagasi tuli välja naise neljas album "Queen." Kuna aga album Billboardi tabelis esikohal ei ole, otsustas Nicki, et selles on süüdi Kylie Jenneri ja Travis Scotti pisitütar Stormi. Naine tegi vastava avalduse ka sotsiaalmeediasse, vahendab Ilta Sanomat. 

Kõik sai alguse, kui Scotti album "Astroworld" oli nädalast nädalasse Billboardi tabelis esikohal. Samuti jagas Jenner mõned päevad tagasi pilti, millel toetab Scotti albumit ja tuuri viidates, et tema ja Stormy on ka minemas.

See aga vihastas Nicki Minaj lõplikult välja ning ta leidis, et põhjus miks Scotty album esikohal on, peitub Jenneris. Nimelt oleks ilma Jenneri ja Stormy tähelepanuta tema album Scotty omast ees. 

Oma viha otsustas naine välja elada ka Twitteris ning kirjutas sinna vastava postituse. Naise sõnul käitus Scott valesti müües samas paketis oma albumit, kontserdipileteid ja fännitooteid. Teises postituses väitis Minaj, et Billboard on ilmselt oma kriteeriumeid muutnud. 

Twitteri kasutajad vihastasid sellise käitumise peale ning eriti ajas neid tagajalgadele asjaolu, et täiskasvanud naine süüdistab oma ebaedus väikest beebit.