Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕHULINE MUNAPUDER, mis viib lihtsalt keele alla

Pole midagi mõnusamat kui hommikune munapuder. Ideaalse munapudru saladus ei ole mitte õige temperatuur või peen tehnika, vaid hoopis kaks salajast koostisosa, mis teevad selle palju paremaks. Nendeks koostiosadeks on maisitärklis ja natukene võid, mis muudavad munapudru mõnusalt õhuliseks, kirjutab Soppa 365. 

Vaja läheb: 

12 kanamuna (kogus on mõeldud 6-le inimesele)

6 spl piima

3 tl maisitärklist

1 tl soola

100 g võid

200 g pehmet kitsejuustu

Tee nii: 

Löö ühte kaussi munad. Teises kausis sega omavahel ühtaseks massiks piim ja maisitärklis. Kalla piimasegu munadele peale ning klopi segu kahvliga lahti. Maitsesta soolaga. 

Pane pann madala kuumusega pliidile, lisa võitükk. Sulata aeglaselt, kuni või muutub vahuseks. Seejärel vala segu pannile ning oota umbes 15 sekundit, et muna hakkaks hüübima. Sega segu aeglaselt puust pannilabidaga umbes 3-4 minuti jooksul. Eemalda see tulelt, kui puder on siidine ja veel kergelt vedel. Poti kuumus aitab sel järelvalmida.

Murra kitsejuustust väikesed tükid munapudru peale. 

Head isu!