Reklaam sulgub sekundi pärast

Suur muutumismäng: totaalne turgutus! GALERII!

Augusti lõpul avaldasime buduaar.ee-s üleskutse lisada üles oma kandidatuur totaalsele turgutusele. Meile laekus üle 50 sooviavalduse neilt, kelle arvates oli selle aasta imekauni suve päike ja merevesi nende välimusele liiga teinud ning kes vajaksid proffide abi, et taas kaunilt särada.

Augusti lõpul avaldasime buduaar.ee-s üleskutse lisada üles oma kandidatuur totaalsele turgutusele. Meile laekus üle 50 sooviavalduse neilt, kelle arvates oli selle aasta imekauni suve päike ja merevesi nende välimusele liiga teinud ning kes vajaksid proffide abi, et taas kaunilt särada.

Tahe ja Lumene iluprofid valisid muutumismängu peategelaseks meditsiinilabori autojuhina töötava Marju Mägi (31), kes oli nõus julgelt vastu minema totaalsele stiilimuutustele oma ilu esiletoomiseks. Nii Marju ise kui ka profitiim arvasid, et tema on kõikide kandidaatide seast just see parim „algmaterjal“.Marju juustele andis uue elu ja stiili RandRilu salongi Tahe koolitaja juuksur-stilist Raimo Suviste ning klaari näonaha tõi tagasi Lumene koolitaja ja profijumestaja Kristi Aedma.

 

 

Juuksur asub tööle!

„Tavaliselt on kõik minu juuksuriskäigud lõppenud nii, et kui palun uut soengut, siis lahkun ikka vanaga. Juuksuritel on minu pikkadest kiharatest lihtsalt kahju hakanud,“ räägib Marju. Pärast põgusat vestlust sättis Raimo Marju poolde selga ulatuvad juuksed patsi ja lõi käärid otsustavalt sisse.
Ka Marju juuksevärvi otsustati radikaalselt muuta, tehes seda mitme eri tooni Tahe Lumiere juuksevärvidega. Juuksejuure juures Ombre-tehnikat kasutades tooniti juuksed järkjärguliselt otste suunas heledamaks. Kuigi värvimise vahepeal meenutas Marju juus Halloweenile sobivat nõiasoengut ja siis jälle rastapatse, oli lõpptulemuseks terve ja elujõust läikiv siidine juus. Võti seisnes Tahe Magic Botox unikaalses vananemisvastases juuksehoolduses, mis niisutab ja toidab juukseid ning annab neile tagasi tõelise sära. Marju juukseid pesti eelnevalt spetsiaalse Tahe Magic šampooniga, mis avas juuksepoorid hoolduse tarvis. Seejärel ampullides olev taastusaine soojendati ning kanti süstla abil juustele. Pärast 30-minutilist rätiku all soojas hoidmist olid juuksed maagilisel moel kammitavad ja imeliselt säravad.

Nägu särama!

Lumene profijumestaja Kristi oli kaasa varunud suure hulga turgutavaid tooteid, mida Marjule tutvustama hakati. Kõigepealt tegi ta kindlaks, kui suur hooldus- ja kosmeetikatoodete kasutaja Marju on. Naise sõnul kasutab ta hommikuti vaid näokreemi ja heal juhul ripsmetušši, kuid suur meikija ei ole ta kunagi olnud. Nii saigi Marju kiirkoolituse, mida tema vanuses naine jumestamisel silmas võiks pidada.
Väga oluline on enne meikimise alustamist nägu puhastada, selleks sobivad ideaalselt Lumene Sensitive Touch 3in1 Cleansing Wipes puhastusrätikud. Näo puhastusest Kristi alustaski.
Kuna Marju ennast argipäeval eriti ei meigi, leppisid muutuja ja meikar kokku, et jumestus tuleb õrnem ja mitte liiga dramaatiline, et Marju jõuaks oma uue look’iga harjuda: loobuti tumedatest värvidest, eesmärgiga esile tuua muutuja isikupära ja ilu.

Meigi alla käib loomulikult primer, mis Marjule valiti matistav, kuna ees ootas ju fotosessioon. Seejärel kanti peale hele ja seejärel tumedam jumestuskreem, et nägu kontuurida. Nüüd jõudis järg kulmudeni ning jumestaja rõhutas Marju kaunist kulmukaart veelgi. Silmameigis valis jumestaja naisele neutraalsed toonid, mis toovad silma küll esile, kuid ei mõju ülepakutuna. Ripsmed tegi lopsakaks Lumene ripsmetušš oma tuntud headuses.

Huulepulgatooni valimisel lähtuti nii Marju nahatoonist kui päevasest kellaajast ja toon sai naturaalne roosa. Mööda ei saa aga huulepliiatsi kasutamisest, sest pliiats kinnitab värvi huultele ning aitab välja joonistada huulejoone. Lumene ja Tahe kinkisid Marjule kopsaka kingikoti, mis sisaldas sellel toredal turgutuspäeval kasutatud tooteid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[gallery ids="3035319,3035321,3035323,3035325,3035327,3035329,3035331,3035334,3035336,3035338,3035340,3035342"]