Reklaam sulgub sekundi pärast

Uuring: 74% naistest oleksid pettunud, kui puhkuse ajal seksi ei saaks

Naisteajakiri Cosmopolitan UK viis oma lugejate seas läbi uuringu, milles uuriti nii meeste kui naiste suvepuhkuse- ja seksiplaane. Tulemused said vägagi huvitavad.

Naisteajakiri Cosmopolitan UK viis oma lugejate seas läbi uuringu, milles uuriti nii meeste kui naiste suvepuhkuse- ja seksiplaane. Tulemused said vägagi huvitavad.

Küsimusele, kas oled puhkuse ajal seksinud võhivööraga, vastas 71% meestest ja 67% naistest, et seda on ette tulnud. Selgus ka, et 69% naistest ja 72% meestest on puhkuse ajal roninud linade vahele ka selliste kaaslastega, keda nad muidu üldse ei vaataks. Vaid 31% naistest ja 28% meestest jäävad ka puhkusel olles oma maitse-eelistustele kindlaks.

Uuringu tulemustest selgus, et suvepäike muudab meid ka julgemaks. Nimelt on 58% naistest 43% meestest just siis altimad uusi seksipoose proovima. Kuid kui peaksid suvepuhkuse ajal oma kallimat petma, siis seda ei andestaks 100% vastanutest. 100% meestest lisasid, et kui ka tüdruk peaks puhkuse ajal teise mehega suudlema, siis ka seda ei antaks talle andeks. Kuid 18% naistest olid üllatavalt rahumeelsed ning kinnitasid, et andeks andmine sõltub erinevatest asjaoludest...

48% naissoost vastanutest kinnitasid, et päevitus muudab neid enesekindlamaks ja seksikamaks. Samas kui 70% meestest tunnistas, et rannas olles on nad oma väljanägemise suhtes ebakindlamad. Mererannal on armurõõme nautinud 32% naistest ning 39% meestest.

Kuid mis saab siis, kui puhkus on läbi? Kas jäädakse sõpradeks või mitte? Vaid 5% naistest ja 3% meestest on oma üheöösuhte partneriga ka hiljem kokku saanud. 42% naisest ja vaid 21% meestest on lisanud oma suveöö kallima Facebookis sõbraks ning 35% naistest ja 66% meestest ei näe edasisel suhtlemisel mingit mõtet.

Üllataval kombel on puhkuse ajal seksimine 74% naistest lausa nii oluline, et nad oleksid pettunud, kui seda ei juhtuks. Sama tunnistasid ka 84% meessoost vastanutest. Kuid üheööpartneri nime ei mäleta peale kireööd 30% naistest ja koguni 70% meestest.

 

 

 ,

Triin Tisler