Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHTKUJU ON kõige lojaalsem sõber?

Igal tähtkujul on oma tugevus, mis teistele märkamata ei jää. Milline sodiaagimärk on aga kõige truum sõber? Selline, kelle peale võib alati kindel olla ning kes ei hülga meid ka kõige raskemal ajal?

Kõik inimesed soovivad oma parimaks sõbraks kedagi, kes meid vajadusel toetaks, keda saaks jäägitult usaldada ning kellega koos hullumeelseid ideid ellu viia. Milline tähtkuju on aga kõige lojaalsem sõber? 

Tuleb välja, et selleks on sõnn. Sõnn on inimene, kelle peale saab alati loota ning usaldada. Kaks tema kõige paremat omadust on ongi usaldusväärsus ja pühendumus. Ja need on hea sõbra puhul väga olulised.

Kui palud sõnnil osaleda mõnel sinu jaoks tähtsal sündmusel, siis võid olla kindel, et ta heidab kõik enda muud plaanid nurka ning tuleb kohale, et sinu jaoks olemas olla. 

Sõnn on keegi, kelle peale saab alati kindel olla - tänapäeval, kus paljud meie seast katteta lubadusi annavad, on see omadus väga hinnaline. Sõnn ei tühista plaane ega murra oma lubadusi. Ta on sõprade jaoks alati olemas. Ja seda mitte kohustusest, vaid seetõttu, et nad hoolivad.

 

allikas: Your Tango