Reklaam sulgub sekundi pärast

ROOSA NÄDALA SUPERPAKKUMINE: osta aastatellimus, saad teise aastatellimuse lisaks!

Roosa Nädal on esimene värvikas koostööprojekt Buduaari ja TV3 kontserni vahel, kus augustikuu teisel nädalal langetavad hindu ja muudavad ostlemise soodsamaks paljud tuntud moe-, ilu-, elustiili- ja tervisebrändid. Ka Buduaar on sinu jaoks välja tulnud suurepärase pakkumisega, mis kehtib tänasest pühapäevani.

6.-12. augustini ootavad sind kauplustes ja e-poodides ees allahindlused ning promoüritused. Lisaks testivad tooteid eestlaste seas tuntud, austatud ja armastatud blogijad ning sotsiaalmeediagurud, muutes ostlemise sinu jaoks teadlikumaks, mugavamaks ja soodsamaks. Roosa Nädala eesmärk on kokku tuua brändid, kelle pakkumised on nii magusad, et möödavaatamine on raske. Protsendimärgid kukuvad ning ostlemine muutub rahakotisõbralikumaks. Paljud firmad on lähtunud Buduaarile omasest roosast, kus soodustused seisnevadki roosades toodetes või märksõnades. 

Buduaar teeb sulle Roosa Nädala puhul kingituse: tellides ajakirja Buduaar/Buduaar TEEN endale koju aastaks, saad ajakirja Buduaar/Buduaar TEEN aastatellimuse kauba peale!

Soorita tellimus juba täna, sest pakkumine kehtib roosal perioodil 6.-12. augustini. Telli SIIT!

Vaata ka teisi Roosa Nädala pakkumisi www.roosanadal.ee.